Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8146
Назва: МЕТОДИКА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ПАРАМЕТРОВ ДЛЯ НАСТРОЙКИ ЗУБОФРЕЗЕРНОГО СТАНКА ПРИ ФРЕЗЕРОВАНИЯ ЗУБЬЕВ ВТУЛОК ЗУБЧАТЫХ МУФТ С ПРОСТРАНСТВЕННОЙ ГЕОМЕТРИЕЙ
Інші назви: INFLUENCE OF THE BORON ON SOME TECHNOLOGICAL AND MECHANICAL PROPERTIES AND ABRASIVE WEAR RESISTANCE OF POWDER ALLOY IRON-BORON
ВПЛИВ БОРА НА ДЕЯКІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ І АБРАЗИВНУ ЗНОСОСТІЙКОСТЬ ПОРОШКОВОГО ЗАЛІЗО-БОР СПЛАВУ
Автори: Грубка, Роман
Михайлов, Александр
Лучко, Сергей
Ключові слова: iron-boron
powder alloy
Дата публікації: 2011
Видавництво: Прогресивні технології і системи машинобудування: Міжнародний зб. наукових праць. – Донецьк: ДонНТУ, 2011. Вип. 41. – 379 с.
Серія/номер: 41;
Короткий огляд (реферат): Работа посвящена разработке методики определения параметров для настройки зубофрезерного станка. Методика заключается в установлении взаимосвя- зи между геометрией режущей кромки инструмента, геометрией боковой поверхно- сти зубьев и кинематикой относительных движений инструмента и заготовки. Ис- ходными данными при определении параметров для настройки зубофрезерного станка являются координаты точек принадлежащих боковой поверхности зуба втулки зуб- чатой муфты с пространственной геометрией.
Опис: In the article the results of working out and research of powder iron-boron alloy using boric acid as boron containing substance received from lava of mud volcanoes are considered. The data about some technological, mechanical and tribotechnological properties of an alloy depending on pressing pres- sure and the maintenance of boric acid in charge are given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8146
ISSN: 2073-3216
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри технологія машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
112-127_Грубка.pdf472,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.