Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8028
Назва: | ОПТИМИЗАЦИЯ РЕЖИМОВ РЕЗАНИЯ ПРИ ТОЧЕНИИ ТРУДНООБРАБАТЫВАЕМЫХ МАТЕРИАЛОВ С УЧЕТОМ ТЕМПЕРАТУРНЫХ ОГРАНИЧЕНИЙ |
Інші назви: | ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЖИМІВ РІЗАННЯ ПІД ЧАС ТОЧІННЯ ВАЖКООБРОБЛЮВАНИХ МАТЕРІАЛІВ З УРАХУВАННЯМ ТЕМПЕРАТУРНИХ ОБМЕЖЕНЬ OPTIMIZATION OF CUTTINGAT SHARPENING OF HARD-PROCESSING MATERIALS TAKING INTO ACCOUNT TEMPERATURE LIMITATIONS |
Автори: | Зантур, Сахби Богуславский, Вадим Ивченко, Татьяна Фомин, Илья |
Ключові слова: | optimization productivity temperature speed |
Дата публікації: | 1-січ-2010 |
Видавництво: | Прогресивні технології і системи машинобудування: Міжнародний зб. наукових праць. – Донецьк: ДонНТУ, 2010. Вип. 39. –228 с. |
Серія/номер: | 39; |
Короткий огляд (реферат): | На основании исследования закономерностей изменения тепловых пото- ков и температур от скорости резания и подачи установлены температурные огра- ничения при точении изделий из труднообрабатываемых материалов. С использовани- ем метода линейного программирования определены оптимальные режимы резания, обеспечивающие максимальную производительность обработки, учитывающие уста- новленные температурные ограничения. |
Опис: | On the basis of research of conformities to law of change of thermal streams and tempera- tures from cutting speed and serve temperature limitations are set at sharpening of wares from hard-processing materials. With the use of the linear programming method the optimum regimes are certain cuttings, providing a burst performance treatments, taking into account the set temperature limitations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8028 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри технологія машинобудування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
077-084_Богуславский.pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.