Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5866
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Распопов, Р.С. | - |
dc.date.accessioned | 2012-02-28T09:54:21Z | - |
dc.date.available | 2012-02-28T09:54:21Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 100-2 - Донецьк, ДонНТУ, 2005. - С. 28-34 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/5866 | - |
dc.description | The article examines the features of technical reequipment of the enterprises of the confectionery industry with the purpose of development of new production capacities. Justified property technological flexibility of new production capacities. Proposed conditions for the efficiency of the enterprise activity on the basis of the system of technical-economic indicators for conditions of the implementation of the technical upgrade of production. | - |
dc.description.abstract | Исследованы особенности технического перевооружения предприятий кондитерской отрасли с целью освоения новых производственных мощностей. Обосновано свойство технологической гибкости новых производственных мощностей. Предложены условия эффективности деятельности предприятия на основе системы технико-экономических показателей для условий осуществления технического обновления производства. | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економічна;4 | - |
dc.subject | экономическая эффективность | en_US |
dc.subject | кондитерская отрасль | en_US |
dc.subject | производственные мощности | en_US |
dc.subject | cost-effectiveness | - |
dc.subject | confectionery industry | - |
dc.subject | production facilities | - |
dc.title | Условия экономической эффективности освоения новых производственных мощностей | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 100-2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
100-2_04.pdf | 204,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.