Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКучер, В.А.-
dc.date.accessioned2012-01-12T12:39:35Z-
dc.date.available2012-01-12T12:39:35Z-
dc.date.issued2010-05-
dc.identifier.citationДонбас-2020: перспективи розвитку очима молодих вчених: Матеріали V науково- практичної конференції. м. Донецьк, 25-27 травня 2010 р. – Донецьк, ДонНТУ Міністерства освіти і науки, 2010.- 973 с.en_US
dc.identifier.otherУДК 330.322-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/3876-
dc.description.abstractРіст ефективності суспільного виробництва складається з багатьох взаємозалежних елементів і факторів, що характеризують рівень, динаміку суспільної праці і його результат. Одним з показників ефективності виробництва є зниження собівартості продукції. Це головне джерело зростання прибутку і підвищення рентабельності виробництва.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectпоказник собівартостіen_US
dc.subjectпоточні витратиen_US
dc.titleФАКТОРИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ В СУЧАСНИХ УМОВАХen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Матеріали V науково-практичної конференції 2010 р.
Тези, доповіді наукових конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
s8_11_kucher.pdf345,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.