Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35551
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевчук, Олександра Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-24T18:57:18Z | - |
dc.date.available | 2025-04-24T18:57:18Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шевчук О. О. Аналіз конкурентоспроможності підприємства : випускна кваліфікаційна робота … бакалавра : 073 Менеджмент / Олександра Олександрівна Шевчук. – Луцьк : ДонНТУ, 2024. – 70 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35551 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню теоретичних засад та практичних аспектів оцінки та управління конкурентоспроможністю банку. В роботі розкрито економічну сутність та особливості банківської конкуренції та конкурентоспроможності, описано методи аналізу та оцінки конкурентоспроможності банку. Також проаналізовано динаміку та конкурентоспроможність ключових банків України. Окремо досліджено рівень конкурентоспроможності банку АТ «Ощадбанк». | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Луцьк : ДонНТУ | uk_UK |
dc.subject | банківська система | uk_UK |
dc.subject | banking system, , | uk_UK |
dc.subject | аналіз | uk_UK |
dc.subject | методи оцінювання конкурентоспроможності банку | uk_UK |
dc.subject | конкуренція | uk_UK |
dc.subject | SWOT- та PEST-аналізи | uk_UK |
dc.subject | analysis | uk_UK |
dc.subject | methods of assessing bank competitiveness | uk_UK |
dc.subject | competition | uk_UK |
dc.subject | SWOT- and PEST-analyses | uk_UK |
dc.title | Аналіз конкурентоспроможності підприємства | uk_UK |
dc.title.alternative | Analysis of the enterprise’s competitiveness | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Бакалавр" ЕГФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВКР Шевчук О.О. (2).pdf | 1,39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.