Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35536
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панченко, Ганна Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-03T16:48:23Z | - |
dc.date.available | 2025-04-03T16:48:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни «Бухгалтерський облік» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок денної та заочної форми навчання / уклад. Г. С. Панченко. – Дрогобич: ДонНТУ, 2024. – 34 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35536 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять загальні положення, етапи виконання, порядок оформлення, рекомендації до формулювання мети, вимоги до структури курсової роботи та націлені на надання студентам допомоги у виконанні різних етапів курсової роботи з дисципліни «Бухгалтерський облік» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок денної та заочної форми навчання | uk_UK |
dc.publisher | Дрогобич : ДонНТУ | uk_UK |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UK |
dc.subject | курсова робота | uk_UK |
dc.subject | бухгалтерський облік | uk_UK |
dc.title | Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни «Бухгалтерський облік» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок денної та заочної форми навчання | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Панченко Г.С. МР кур роб БО 2025 (1).pdf | 654,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.