Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35163
Назва: Формування та використання експортного потенціалу підприємства
Інші назви: Formation and use of export potential of the enterprise
Автори: Житнік, Лілія Олександрівна
Ключові слова: експорт
економічний потенціал
аналіз
конкурентоспроможність
міжнародний ринок
торговельні потоки
стратегія
розвиток
Дата публікації: 2021
Видавництво: Покровськ : ДонНТУ
Бібліографічний опис: Житнік Л.О. Формування та використання експортного потенціалу підприємства : випускна кваліфікаційна робота … магістра : 051 Економіка / Лілія Житнік. – Покровськ : ДонНТУ, 2021. – 111 с.
Короткий огляд (реферат): Роботу присвячено поглибленню теоретико-методичних засад і практичних рекомендацій щодо формування і використання експортного потенціалу підприємства. У першому розділі визначено теоретичні аспекти формування експортного потенціалу підприємства, узагальнено методичне забезпечення діагностики експортного потенціалу, обґрунтовано алгоритм оцінювання експортного потенціалу. У другому розділі надано комплексну характеристику умов формування та використання експортного потенціалу ПрАТ «Глини Донбасу», проведено оцінювання експортного потенціалу ПрАТ «Глини Донбасу» за визначеним алгоритмом, а саме проаналізовано господарську діяльність як внутрішнього потенціалу, експортних та ринкових можливостей, оцінено стан світового ринку глин, визначено рівень конкурентоспроможність ПрАТ «Глини Донбасу». У третьому розділі визначено та обґрунтовано напрями розвитку експортного потенціалу підприємства. Удосконалено механізм формування та використання експортного потенціалу ПрАТ «Глини Донбасу». Обґрунтовано інструменти розвитку експортного потенціалу підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35163
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2021_М_МЕзм_зм19_Житнік_original_01022024_112535.pdf1,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.