Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34891
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТонський, Михайло Геннадійович-
dc.contributor.authorМізіна, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-01-15T14:37:49Z-
dc.date.available2024-01-15T14:37:49Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.citationТонський М.Г., Особливості оцінки конкурентоспроможності банківських установ / М.Г. Тонський, О.В. Мізіна // Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток економіки та бізнес-адміністрування: наукові течії та рішення». - Київ: НАУ, 2023. - С. 523-526.uk_UK
dc.identifier.urihttps://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34891-
dc.description.abstractСучасний комерційний банк є основною складовою банківської системи в країні, а їх вплив на ринкову економіку має виключне значення завдяки економічним зв’язкам зі всіма секторами економіки. Їх конкурентоспроможність визначає можливості переносити тиск з боку різних гравців ринку та протистояти ризикам, особливо в умовах ведення бойових дій в країні. На даний момент немає єдиної методики оцінювання конкурентоспроможності банківських установ та однією з причин цьому є велика кількість різних і унікальних банківських продуктів та послуг. Як наслідок, потрібним виявляється розгляд особливостей оцінки конкурентоспроможності банківських установ та методів такої оцінкиuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherКиїв : НАУuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectбанківські установиuk_UK
dc.subjectметодиuk_UK
dc.subjectкомплексна оцінкаuk_UK
dc.subjectнормативні показникиuk_UK
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВuk_UK
dc.title.alternativeFEATURES OF COMPETITIVENESS ASSESSMENT BANKING INSTITUTIONSuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри УФЕБ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали конференції 2023 (НАУ)-Тонський, Мізіна.pdf9,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.