Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34424
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТімченко, Катерина Андріївна-
dc.date.accessioned2023-07-13T07:02:49Z-
dc.date.available2023-07-13T07:02:49Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationТімченко, К.А. Урахування екостану сільгоспугідь при проектуванні сировинних зон з вирощування екологічно безпечної продукції : випускна кваліфікаційна робота … бакалавра : 101 Екологія. – Луцьк : ДонНТУ, 2023. – 47 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34424-
dc.description.abstractВідповідно до поставленого завдання в роботі проводяться дослідження: аналізу сучасного стану грунтів Донецької області, вплив воєнних дій на грунти, дана оцінка потенціалу Донецької області з вирощування екологічно безпечної продукції та розроблені заходи щодо зниження негативного впливу полютантів на агроекосистеми Донецької області шляхом визначення ефективності застосування органо-мінеральних добрив та застосування стимуляторів росту рослин.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛуцьк : ДонНТУuk_UK
dc.subjectекологічна продукціяuk_UK
dc.subjectсільгоспугіддяuk_UK
dc.subjectсировинна золаuk_UK
dc.subjectагрохімічні показникиuk_UK
dc.subjectзабруднюючі речовиниuk_UK
dc.subjectекологічний станuk_UK
dc.subjectecological productsuk_UK
dc.subjectagricultural protectionuk_UK
dc.subjectraw material zoneuk_UK
dc.subjectagrochemical indicatorsuk_UK
dc.subjectpollutantsuk_UK
dc.subjectecological conditionuk_UK
dc.titleУрахування екостану сільгоспугідь при проектуванні сировинних зон з вирощування екологічно безпечної продукціїuk_UK
dc.title.alternativeTaking into account the ecosystem of agricultural land when designing raw areas for the cultivation of ecologically safe productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Бакалавр" Гірничий факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Б_ЕКО-19_Тімченко_КА.pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.