Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34377
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Костін, В.І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-08T09:53:16Z | - |
dc.date.available | 2023-06-08T09:53:16Z | - |
dc.date.issued | 2022-04 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технології створення програмних продуктів» для студентів ОС «бакалавр» денної та заочної форм навчання галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки / укладач В.І. Костін – Луцьк: ДонНТУ, 2022. – 40 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34377 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технології створення програмних продуктів» містять методичні вказівки щодовиконання завдання з курсового проєкту, умови написання та захисту, рекомендовану літературу; призначені для студентів усіх форм навчання галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки ОС «Бакалавр» | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Покровськ: ДВНЗ Доннту | uk_UK |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UK |
dc.subject | програмні продукти | uk_UK |
dc.subject | практичні завдання | uk_UK |
dc.subject | курсовий проект | uk_UK |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання курсового проєкту з дисципліни «Технології створення програмних продуктів» для студентів ОС «бакалавр» денної та заочної форм навчання галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні розробки кафедри прикладної математики та інформатики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КостінВІ_кафПМІ_дисцТСПП_методичні_рекомендації_КР.docx_compressed.pdf | 297,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.