Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32423
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вірич, Світлана Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Бабенко, Марина Олегівна | - |
dc.contributor.author | Пихтя, Ганна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-28T11:22:41Z | - |
dc.date.available | 2020-10-28T11:22:41Z | - |
dc.date.issued | 2020-04-16 | - |
dc.identifier.citation | Вірич С.О., Бабенко М.О., Пихтя Г.О. Підвищення якості оброблення отворів шляхом використання свердел зі змінним кутом нахилу стружкової канавки. Новітні технології в освіті, науці та виробництві: збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-технічної інтернет-конференції, 16 квітня 2020 р. – Покровськ: ДВНЗ «ДонНТУ», 2020.– С.18-19 | uk_UK |
dc.identifier.isbn | 978-966-377-236-3 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32423 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проблему формоутворення отворів осьовим інструментом при значенні співвідношення довжини отвору до його діаметру від 3 до 5. Підвищення продуктивності оброблення шляхом застосування свердел зі змінним кутом нахилу стружкової канавки підтверджено при створенні та аналізі комп’ютерної моделі в програмному пакеті SolidWorks. | uk_UK |
dc.publisher | Покровьк, ДВНЗ "ДонНТУ" | uk_UK |
dc.subject | осьовий інструмент | uk_UK |
dc.subject | свердло | uk_UK |
dc.subject | режими різання | uk_UK |
dc.subject | глибокі отвори | uk_UK |
dc.subject | стружкові канавки | uk_UK |
dc.title | Підвищення якості оброблення отворів шляхом використання свердел зі змінним кутом нахилу стружкової канавки | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вірич, Бабенко, Пихтя.pdf | 807,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.