Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31780
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антоненко В.М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-17T18:47:16Z | - |
dc.date.available | 2020-05-17T18:47:16Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31780 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять тематику курсових робіт, вимоги до їх оформлення, а також рекомендовану літературу та націлюють студентів на успішну самостійну роботу над курсовими роботами та підготовку до іспиту. Для підготовки даних методичних рекомендацій частково було використано наступний посібник: «Фінансовий менеджмент: Тематика і методичні рекомендації до написання курсових робіт для студентів денної і заочної форми навчання, слухачів центру післядипломної освіти, які навчаються за галуззю знань 0305 «Економіка та підприємництво» за спеціальностями 7.03050801, 8.03050801 «Фінанси і кредит» : Дніпропетровська державна фінансова академія. Дніпропетровськ, – 2012. – 25с.». | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Покровськ. ДонНТУ. | uk_UK |
dc.subject | Методичні рекомендації, курсова робота, фінансовий менеджмент, вимоги. | uk_UK |
dc.title | Методичні рекомендації до підготовки курсової роботи з навчальної дисципліни «Фінансовий менеджмент» для студентів, що навчаються за освітньо-науковою програмою підготовки магістрів «Фінанси і кредит» спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування галузі знань 07 Управління та адміністрування | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки, навчальні посібники кафедри обліку, фінансів та економічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
08.06.КР_ФМ.pdf | 438,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.