Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31381
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПроскурова, Владлена Сергіївна-
dc.date.accessioned2020-01-08T11:04:12Z-
dc.date.available2020-01-08T11:04:12Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.citationПроскурова В. С. Вдосконалення методів забезпечення зростання продуктивності праці на підприємстві / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (освітня програма «Економіка підприємства») – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2019uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31381-
dc.description.abstractВ магістерській роботі проведено дослідження теоретико-методичних основ забезпечення зростання продуктивності праці, у якому виділено значення продуктивності праці як економічної категорії, виявлено сучасні тенденції формування продуктивності праці, здійснено систематизацію показників для її оцінки. Надано аналітичну оцінку стану продуктивності праці на підприємстві на основі аналізу основних техніко-економічних показників, використання трудових ресурсів і продуктивності праці. Запропоновано рекомендації щодо вдосконалення методів забезпечення зростання продуктивності праці, які передбачають визначення резервів і використання факторних та економічних методів.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка підприємства;-
dc.subjectПРОДУКТИВНІСТЬ ПРАЦІuk_UK
dc.subjectПІДПРИЄМСТВОuk_UK
dc.subjectПЕРСОНАЛuk_UK
dc.subjectЕФЕКТИВНІСТЬuk_UK
dc.subjectРЕЗЕРВuk_UK
dc.titleВдосконалення методів забезпечення зростання продуктивності праці на підприємствіuk_UK
dc.title.alternativeImproving methods for ensuring the growth of labor productivity in the enterpriseuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проскурова В..pdf11,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.