Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30445
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Krutko, Iryna | - |
dc.contributor.author | Yavir, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Kaulin, Viacheslav | - |
dc.contributor.author | Strankowski, Michal | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-30T13:21:45Z | - |
dc.date.available | 2019-05-30T13:21:45Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30445 | - |
dc.description.abstract | The influence of stabilizers – hydrogen donors – on the processes of thermooxidative destruction of pitch-based polymer has been investigated. It is shown that Irganox has not stabilizing effect on pitch-based polymer and melamine slightly retards the destructive process. A mixture of melamine and Irganox exhibits synergetic stabilizing effect and at the optimum ratio it can be used to prevent unwanted thermooxidative processes during pitch-based polymer preparation. | uk_UK |
dc.language.iso | en | uk_UK |
dc.subject | pitch | uk_UK |
dc.subject | pitch-based polymer | uk_UK |
dc.subject | destruction | uk_UK |
dc.subject | stabilizer | uk_UK |
dc.subject | Irganox | uk_UK |
dc.subject | melamine | uk_UK |
dc.title | Effect of antioxidants on the stability of pitch-based polymer to thermo-oxidative action | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
dcterms.publisher | Scopus | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 250 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.