Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30445
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKrutko, Iryna-
dc.contributor.authorYavir, Kateryna-
dc.contributor.authorKaulin, Viacheslav-
dc.contributor.authorStrankowski, Michal-
dc.date.accessioned2019-05-30T13:21:45Z-
dc.date.available2019-05-30T13:21:45Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30445-
dc.description.abstractThe influence of stabilizers – hydrogen donors – on the processes of thermooxidative destruction of pitch-based polymer has been investigated. It is shown that Irganox has not stabilizing effect on pitch-based polymer and melamine slightly retards the destructive process. A mixture of melamine and Irganox exhibits synergetic stabilizing effect and at the optimum ratio it can be used to prevent unwanted thermooxidative processes during pitch-based polymer preparation.uk_UK
dc.language.isoenuk_UK
dc.subjectpitchuk_UK
dc.subjectpitch-based polymeruk_UK
dc.subjectdestructionuk_UK
dc.subjectstabilizeruk_UK
dc.subjectIrganoxuk_UK
dc.subjectmelamineuk_UK
dc.titleEffect of antioxidants on the stability of pitch-based polymer to thermo-oxidative actionuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
dcterms.publisherScopus-
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf250 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.