Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/26226
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ярим-Агаєв О.М. | - |
dc.contributor.author | Письменний О.А. | - |
dc.contributor.author | Менжунова М.О. | - |
dc.contributor.author | Yarym-Agayev O.M. | - |
dc.contributor.author | Pysmenniy O.A. | - |
dc.date.accessioned | 2014-05-05T17:08:11Z | - |
dc.date.available | 2014-05-05T17:08:11Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Ярим-Агаєв О.М. Визначення рівня конкурентоспроможності споживчих продовольчих товарів (на прикладі молочної продукції) / О.М. Ярим-Агаєв, О.А. Письменний, М.О. Менжунова // Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 41. - Донецьк: ДонНТУ, 2012. – C.37-43. | en_US |
dc.identifier.other | УДК 339.137.2 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/26226 | - |
dc.description | Статья посвящена настройке методики оценки уровня конкурентоспособности продукции в зависимости от рыночной доли товара на примере потребительского рынка сметаны городов Донецка и Мариуполя. В результате маркетинговое исследование установлено, что для потребительского рынка сметаны соотношение между экономическими и неэкономичными показателями конкурентоспособности составляет 1/3. Построена математическая зависимость рыночной доли от значения интегрального коэффициента конкурентоспособности, которая позволяет прогнозировать рыночную долю предприятия в зависимости от изменения уровня конкурентоспособности товара. | en_US |
dc.description.abstract | Стаття присвячена налаштуванню методики оцінки рівня конкурентоспроможності продукції у залежності від ринкової частки товару на прикладі споживчого ринку сметани міст Донецька та Маріуполя. У результаті маркетингового дослідження встановлено, що для споживчого ринку сметани співвідношення між економічними та неекономічними показниками конкурентоспроможності становить 1/3. Побудовано математичну залежність ринкової частки від значення інтегрального коефіцієнту конкурентоспроможності, що дозволяє прогнозувати ринкову частку підприємства залежно від зміни рівня конкурентоспроможності товару. | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність товару, споживчий ринок сметани, частка ринку, маркетингове дослідження. | en_US |
dc.subject | конкурентоспособность товара, потребительский рынок сметаны, доля рынка, маркетинговое исследование. | en_US |
dc.title | Визначення рівня конкурентоспроможності споживчих продовольчих товарів (на прикладі молочної продукції). | en_US |
dc.title.alternative | Определение уровня конкурентоспособности потребительских продовольственных товаров (на примере молочной продукции). | en_US |
dc.title.alternative | Determining the level of competitiveness in consumer food products (on an example of dairy products). | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
37.pdf | 410,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.