Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/24522
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛяшок, Наталія Юріївна-
dc.contributor.authorАвраменко, Анна Ігорівна-
dc.contributor.authorПрудник, Оксана Володимирівна-
dc.date.accessioned2014-01-14T07:48:58Z-
dc.date.available2014-01-14T07:48:58Z-
dc.date.issued2013-12-
dc.identifier.citationАвраменко Г.І., Прудник О.В., Ляшок Н.Ю. Сучасні проблеми управління персоналом на підприємстві // Актуальні проблеми екомічного і соціального розвитку регіону: Збірник матеріалів регіональної науково-практичної конференції. – Красноармійський індустріальний інститут ДонНТУ, 19–20 грудня 2013. – Донецьк, 2013. – 282 с. – с. 26-28en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24522-
dc.description.abstractу статті показано, що створення та підтримання стійких конкурентних переваг як національної економіки, загалом, так і конкретного підприємства, зокрема, можливе лише за умови ефективного формування та використання персоналу вітчизняних підприємств; практика діяльності вітчизняних підприємств та організацій неодноразово підтверджує, що послідовне застосування перевірених принципів, ефективних методів залучення та використання людського капіталу дає змогу отримати належну віддачу від його використання, підвищити прибутковість підприємства або організації, рівень отримання ними певного соціально-економічного ефекту.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisher«Норд Комп’ютер»en_US
dc.relation.ispartofseriesБібліографія збірників конференції "Актуальні проблеми економічного і соціального розвитку регіону";-
dc.subjectстійкі конкурентні перевагиen_US
dc.subjectнаціональна економікаen_US
dc.subjectефективні методиen_US
dc.subjectлюдський капіталen_US
dc.titleCучасні проблеми управління персоналом на підприємствіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові праці викладачів кафедри менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
content.pdf2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.