Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2307
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПарфенюк, А.С.-
dc.contributor.authorКутняшенко, И.В.-
dc.contributor.authorParfenyuk A.-
dc.contributor.authorKutnyashenko I.-
dc.date.accessioned2011-11-23T06:38:54Z-
dc.date.available2011-11-23T06:38:54Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: "Хімія і хімічна технологія". Випуск 152 - Донецьк: ДонНТУ, 2009. - С. 135 - 139en_US
dc.identifier.other658.511.5-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2307-
dc.descriptionThe questions connected to maintenance of stable mechanical state of processed carbonaceous mass in chamber ovens are considered. Results of such investigation are necessary for optimization and development of designs and operating conditions of battery ovens.-
dc.description.abstractРассмотрены вопросы, связанные с обеспечением стабильного механического состояния перерабатываемой массы в камерных печах. Результаты необходимы для оптимизации и разработки конструкций и режимов работы печных агрегатов.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.relation.ispartofseriesХімія та хімічні технології;23-
dc.subjectкоксовые агрегатыen_US
dc.subjectкамерная печьen_US
dc.subjectкоксen_US
dc.subjectполукоксen_US
dc.subjectградиент усадкиen_US
dc.subjectугольная шихтаen_US
dc.titleО МЕХАНИЧЕСКОМ СОСТОЯНИИ СПЕКАЮЩЕЙСЯ УГЛЕРОДИСТОЙ МАССЫ В КАМЕРНЫХ ПЕЧАХen_US
dc.title.alternativeON THE MECHANICAL STATE OF CAKING CARBONACEOUS MASS IN CHAMBER OVENS-
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 152



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.