Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/23049
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мудрий, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Кутовий, Віталий Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-01T04:22:07Z | - |
dc.date.available | 2013-10-01T04:22:07Z | - |
dc.date.issued | 2013-04-16 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/23049 | - |
dc.description | Reliability. effectiveness and ecological compatibility of work of thermal plants depends heavily on the quality of desalinated process water, going to receive pair. Colloid-dispersed impurities freely pass through a filter paper. Colloidal particles are not even settle for quite a long time. In natural waters colloid-dispersed state of connections are silica, alumina, iron; as well as organic substances. | en_US |
dc.description.abstract | Надійність. ефективність і екологічність роботи теплових агрегатів у значній мірі залежить від якостіглибокознесоленої технологічної води, що йде на отримання пари. Колоїдно-дисперсні домішки вільно проходять через паперовий фільтр. Колоїдні частинки не осідають навіть протягом досить тривалого часу. У природних водах уколоїдно-дисперсному стані знаходяться сполуки кремнезему, алюмінію, заліза; а також органічні речовини. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ТОВ"Друк-Інфо" | en_US |
dc.relation.ispartofseries | УДК;330.15 | - |
dc.subject | природні води | en_US |
dc.subject | домішки | en_US |
dc.subject | гумусові речовини | en_US |
dc.subject | колоїдні частинки | en_US |
dc.title | АНАЛІЗ ДОМІШОК ПРИРОДНИХ ВОД, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ГЛИБОКОЗНЕСОЛЕНОЇ ВОДИ | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Публікації кафедри "Екологія і безпека життєдіяльності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
s3mudryj.pdf | 138,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.