Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/22543
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Багрова, И.В. | - |
dc.contributor.author | Гильорме, Т.В. | - |
dc.contributor.author | Багрова, І.В. | - |
dc.contributor.author | Гильорме, Т.В. | - |
dc.date.accessioned | 2013-09-13T06:09:00Z | - |
dc.date.available | 2013-09-13T06:09:00Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 76. – Донецьк, ДонНТУ, 2004. | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22543 | - |
dc.description | Discusses the factors of influence on the professional composition and skills of employees of enterprises under the influence of innovation. | en_US |
dc.description.abstract | Рассматриваются факторы влияния на профессиональный состав и квалификацию работников предприятий под влиянием инноваций. | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | кадры предприятия | en_US |
dc.subject | personnel of enterprise | en_US |
dc.subject | качественный состав кадров | en_US |
dc.subject | qualitative structure of personnel | en_US |
dc.subject | научно-технический прогресс | en_US |
dc.subject | technologic progress | en_US |
dc.subject | квалификация работников | en_US |
dc.subject | qualification of workers | en_US |
dc.title | Инновационное обновление качественного состава кадров предприятия под влиянием НТП | en_US |
dc.title.alternative | Інноваційне обновлення якісного складу кадрів підприємства під впливом НТП | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 76 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
126-132.pdf | 5,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
sp_lit 126-132.pdf | 49,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.