Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/22460
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлександровский, С.Д.-
dc.date.accessioned2013-09-02T09:31:17Z-
dc.date.available2013-09-02T09:31:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМатеріали міжнародної науково-теоретичної конференції молодих учених і студентів «Менеджмент та маркетинг: сучасні глобальні виклики». – В 2-х томах. – Т.1: Менеджмент. – Донецьк: ДВНЗ «Донецький національний технічний університет», 2013. – 334 сen_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22460-
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectмолочная продукцияen_US
dc.subjectdairy productsen_US
dc.subjectассортиментen_US
dc.subjectrangeen_US
dc.subjectновые технологииen_US
dc.subjectnew technologiesen_US
dc.titleОсновные проблемы и недостатки молочной продукции в Украине, пути их решенияen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:МЕНЕДЖМЕНТ ТА МАРКЕТИНГ: СУЧАСНІ ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aleksandrovskiy.pdf281,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.