Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/22352
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСыпко И.А.-
dc.date.accessioned2013-07-12T14:23:11Z-
dc.date.available2013-07-12T14:23:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citation«Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія»: матеріали доповідей конференції, 26 квітня 2012 року, Донецьк, 2012. – 311 сen_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22352-
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectпроцесen_US
dc.subjectподходen_US
dc.subjectмоделированиеen_US
dc.subjectфабрикаen_US
dc.titleВнедрение процессного подхода системы динамического моделирования в управлении кондитерской фабрикойen_US
Розташовується у зібраннях:Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
83_2013_07_12_10_41_11_230.pdf321,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.