Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21567
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБОЛГАРИНА Ю.В.-
dc.date.accessioned2013-06-20T18:38:37Z-
dc.date.available2013-06-20T18:38:37Z-
dc.date.issued2011-04-
dc.identifier.citationПроблемы управления производственно-экономической деятельностью субъектов хозяйствования: сб. науч. студ. работ, подготовленных на V Всеукр. научн. конф. студ., 21 апреля 2011 г., г. Донецк, ДонНТУ. — Т.2. — Донецк: ДонНТУ, 2011. —243с.»en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21567-
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectхлібопекарська галузьen_US
dc.subjectконкурентна стратегія підприємстваen_US
dc.titleМЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТНОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВ (НА ПРИКЛАДІ ВАТ «КІРОВОГРАДСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»)en_US
Розташовується у зібраннях:V конференция 2011 г.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20. Bolgarina.pdf243,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.