Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21449
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБей С.В., Коренев В.Д-
dc.date.accessioned2013-06-17T17:47:19Z-
dc.date.available2013-06-17T17:47:19Z-
dc.date.issued2012-04-
dc.identifier.citationАвтоматизація технологічних об’єктів та процесів. Пошук молодих. Збірник наукових праць ХІI науково-технічної конференції аспірантів та студентів в м. Донецьку 17-20 квітня 2012 р. - Донецьк, ДонНТУ, 2012. – с.303-305en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21449-
dc.publisherДВНЗ "ДонНТУ"en_US
dc.relation.ispartofseriesЕЛЕКТРОННА ТЕХНІКА В ЗАСОБАХ АВТОМАТИЗАЦІЇ, ДІАГНОСТИКИ І КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНОГО УПРАВЛІННЯ;-
dc.titleРазработка структуры канала измерения вязкости сахарного сиропа в электронной системе контроля параметров качества сиропа в производстве карамелиen_US
Розташовується у зібраннях:XII Міжнародна науково-технічна конференція «Автоматизація технологічних об’єктів та процесів. Пошук молодих» 2012 р.
Матеріали конференцій і семінарів кафедри ЕТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бей Коренев_4.pdf122,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.