Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21446
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурнак, О.В.-
dc.contributor.authorБакланова, К.О.-
dc.contributor.authorГурнак, А.-
dc.contributor.authorБакланова, Е.-
dc.contributor.authorGurnak, A.-
dc.contributor.authorBaklanova, E.-
dc.date.accessioned2013-06-17T11:06:21Z-
dc.date.available2013-06-17T11:06:21Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 60. – Донецьк, ДонНТУ, 2003.en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21446-
dc.descriptionThere is considered the issue of creating and applying the procedure of bank rating. There is proposed the original procedure for determining the bank rating, there is shown the possibility of its effective use in practice.en_US
dc.description.abstractРозглядається проблема створення і використання методики побудови банківського рейтингу. Запропоновано власну методику визначення банківських рейтингів, показано можливість її ефективного використання на практиці.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectкомерційний банкen_US
dc.subjectcommercial banken_US
dc.subjectбанківський рейтингen_US
dc.subjectbank ratingen_US
dc.subjectрейтингова оцінкаen_US
dc.subjectrating estimationen_US
dc.subjectрентабельність активівen_US
dc.subjectprofitability of assetsen_US
dc.titleУдосконалення методики рейтингової оцінки комерційних банківen_US
dc.title.alternativeУсовершенствование методики рейтинговой оценки коммерческих банковen_US
dc.title.alternativeImprovement of the procedure of rating estimation of commercial banksen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 60

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
134-143.pdf7,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
sp_lit 134-143.pdf33,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.