Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2140
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Подоваленко, Ю.В. | - |
dc.contributor.author | Манжос, Ю.В. | - |
dc.contributor.author | Галиакберова, Ф.Н. | - |
dc.date.accessioned | 2011-11-16T07:16:32Z | - |
dc.date.available | 2011-11-16T07:16:32Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: "Хімія і хімічна технологія". Випуск 119 - Донецьк: ТОВ "Лебідь", 2007. - С. 9-14. | en_US |
dc.identifier.other | 544.424.4:661.525 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2140 | - |
dc.description.abstract | Рассмотрено влияние содержания соли (хлорида натрия NaCl) в качестве инертной добавки на теплоту взрыва, скорость детонации, объем газообразных продуктов взрыва и на предохранительные свойства взрывчатых веществ аммонитного типа. Увеличение NaCl в составе значительно снижает взрывчатые характеристики, уменьшая тем самым практическую эффективность, но повышая предохранительные свойства взрывчатых веществ. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ТОВ "Лебідь | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Хімія та хімічні технології;26 | - |
dc.subject | содержание соли | - |
dc.subject | теплота взрыва | - |
dc.subject | инертная добавка | - |
dc.subject | скорость детонации | - |
dc.subject | продукты взрыва | - |
dc.subject | предохранительные свойства | - |
dc.subject | взрывчатые вещества | - |
dc.subject | практическая эффективность | - |
dc.title | Влияние содержания инертных примесей на взрывчатые характеристики ВВ аммонитного типа | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 119 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Влияние содержания инертных примесей на взрывчатые характеристики ВВ аммонитного типа.pdf | 144,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.