Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21073
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГавриленко, В А.-
dc.contributor.authorGavrilenko, V.A.-
dc.contributor.authorГавриленко, В.А.-
dc.date.accessioned2013-06-10T11:08:23Z-
dc.date.available2013-06-10T11:08:23Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 46. – Донецьк, ДонНТУ, 2002. – 226 с.en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21073-
dc.descriptionThe paper proposes new approaches to analyze the production output volume based on discovering and defining the daily and in-shift losses of the working time. It classifies the types of the production rejects and simulates the estimation of their influence on the company's business results. It shows the dependence of the production sales volume on the factors that determine this volume.en_US
dc.description.abstractПредложены новые подходы в анализе объема выпуска продукции, основанные на выявлении и определении как целодневных, так и внутрисменных потерь рабочего времени. Приведена классификация видов брака продукции и смоделирована оценка их влияния на экономические результаты работы предприятия. Раскрыта зависимость объема реализации продукции от факторов его определяющих.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectобъем выпуска продукцииen_US
dc.subjectmake quantityen_US
dc.subjectрабочее времяen_US
dc.subjectworking timeen_US
dc.subjectбрак продукцииen_US
dc.subjectspoilage productionen_US
dc.subjectреализация продукцииen_US
dc.subjectsales of productsen_US
dc.subjectкачество продукцииen_US
dc.subjectproduct qualityen_US
dc.titleСовершенствование методики анализа объема, качества и реализации выпускаемой продукцииen_US
dc.title.alternativeThe improvement of the methods to analyze the production output volume, quality and salesen_US
dc.title.alternativeУдосконалення методики аналізу обсягу, якості та реалізації виробленої продукціїen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 46
Гавриленко В.А.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62-71.pdf7,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
sp_lit 62-71.pdf77,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.