Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2085
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменов, Н.С.-
dc.contributor.authorСпицын, Н.В.-
dc.contributor.authorКотенко, Е.Н.-
dc.date.accessioned2011-11-15T08:44:18Z-
dc.date.available2011-11-15T08:44:18Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: "Хімія і хімічна технологія". Випуск 108 - Донецьк: ТОВ "Лебідь", 2006. - С. 83 - 89en_US
dc.identifier.other547.789`831+547.789`82+547.789`833-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/2085-
dc.description.abstractИзучено влияние пространственного строения и основности азинов (пиридинов, изохинолина и акридина) на характер протекания их реакций с хинолиний-(1`)-4-хлор-5-формилтиазол-2-олятами. Предложен вероятный механизм образования бетаинов æ 5-формил-4-(1-пиридинио)тиазол-2- олятов. Установлено, что структура конечных продуктов реакции (образование новой ионной пары или бетаина) определяется структурой вступающего в реакцию азина.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherТОВ "Лебідьen_US
dc.relation.ispartofseriesХімія та хімічні технології;11-
dc.titleКатионный обмен в ионных парах. Реакции хинолиний -(1)-4-хлор-5-формилтиазол-2-олятов с азинами. Вероятный механизм образования 5-формил-4-(1-пиридинио)тиазол-2-олятовen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 108



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.