Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19609
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПАНФІЛОВА, Т.С.-
dc.contributor.authorСМІРНОВ, Ю.О.-
dc.contributor.authorЦвір, К.М.-
dc.date.accessioned2013-05-10T18:17:47Z-
dc.date.available2013-05-10T18:17:47Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19609-
dc.descriptionПредложена методика диагностики финансовой устойчивости предприятий пищевой промышленности. Сформированы интегральные показатели оценки ликвидности предприятия, соотношения собственного и заемного капитала и рыночной устойчивости. Обоснованы граничные значения интегральных показателей, которые свидетельствуют о нормальной финансовой устойчивости предприятия.en_US
dc.description.abstractЗапропоновано методику діагностики фінансової стійкості підприємств харчової промисловості. Сформовано інтегральні показники оцінки ліквідності підприємства, співвідношення власного та позичкового капіталу та ринкової стійкості. Обгрунтовано граничні значення інтегральних показників, які свідчать про нормальну фінансову стійкість підприємства.en_US
dc.publisherЖурнал "Менеджер"en_US
dc.titleМЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ЩОДО ДІАГНОСТИКИ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ ПІДПРИЄМСТВАen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри фінансів та банківської справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья.docx61,86 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.