Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19609
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | ПАНФІЛОВА, Т.С. | - |
dc.contributor.author | СМІРНОВ, Ю.О. | - |
dc.contributor.author | Цвір, К.М. | - |
dc.date.accessioned | 2013-05-10T18:17:47Z | - |
dc.date.available | 2013-05-10T18:17:47Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19609 | - |
dc.description | Предложена методика диагностики финансовой устойчивости предприятий пищевой промышленности. Сформированы интегральные показатели оценки ликвидности предприятия, соотношения собственного и заемного капитала и рыночной устойчивости. Обоснованы граничные значения интегральных показателей, которые свидетельствуют о нормальной финансовой устойчивости предприятия. | en_US |
dc.description.abstract | Запропоновано методику діагностики фінансової стійкості підприємств харчової промисловості. Сформовано інтегральні показники оцінки ліквідності підприємства, співвідношення власного та позичкового капіталу та ринкової стійкості. Обгрунтовано граничні значення інтегральних показників, які свідчать про нормальну фінансову стійкість підприємства. | en_US |
dc.publisher | Журнал "Менеджер" | en_US |
dc.title | МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ЩОДО ДІАГНОСТИКИ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ ПІДПРИЄМСТВА | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті кафедри фінансів та банківської справи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Статья.docx | 61,86 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.