Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17258
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВизгерт, Р.В.-
dc.contributor.authorКорженевская, Н.Г.-
dc.contributor.authorСкрыпник, Ю.Г.-
dc.contributor.authorСтародубцева, М.П.-
dc.contributor.authorБигашева, Н.П.-
dc.date.accessioned2013-02-17T11:06:28Z-
dc.date.available2013-02-17T11:06:28Z-
dc.date.issued1978-05-
dc.identifier.citationРеакционная способность органических соединений, том XIII, выпуск I(45), май 1976,стр. 67-72.en_US
dc.identifier.otherУДК 547.541:547.582.4:541.127-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/17258-
dc.descriptionA spectrophotometry method is measure the thermodynamics constants of acid dissociation of рКа, constant of basicity of anilides of aliphatic and aromatic sulfoacides. Cross-correlation dependences are set between рКа and constants of deputies of the studied connections.en_US
dc.description.abstractСпектрофотометрическим методом измерены термодинамические константы кислотной диссоциации рКа,константы основности анилидов алифатических и ароматических сульфокислот. Установлены корреляционные зависимости между рКа и константами заместителей изученных соединений.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherТартуский государственный университетen_US
dc.subjectанилиды алифатических и ароматических сульфокислотen_US
dc.subjectanilides of aliphatic and aromatic sulfoacidesen_US
dc.subjectтермодинамические константы кислотной диссоциацииen_US
dc.subjectthermodynamics constants of acid dissociationen_US
dc.subjectконстанты основностиen_US
dc.subjectconstants of basicityen_US
dc.titleКислотно-основные свойства алкан- и арилсульфоанилидовen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри загальної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
67-73.pdf4,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.