Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17238
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кратт, Олег Адольфович | - |
dc.date.accessioned | 2013-02-15T20:57:06Z | - |
dc.date.available | 2013-02-15T20:57:06Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.citation | Кратт О.А. Інформаційна база кон’юнктурних досліджень ринку по-слуг вищої освіти [Текст] / О.А. Кратт // Вісник Тернопільської академії народного господарства. – 2003. – №5-1. – С. 207 -212. | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/17238 | - |
dc.description | In article, substantive provisions of formation of information base of tactical researches are considered. Quality of base is made by system of the volumetric parameters, allowing to display tactical fluctuations, with one of sides and to take into account specificity of the market of services of higher education, with another. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглянуто основні положення формування інформаційної бази даних кон’юнктурних досліджень. Якість бази складає система об'ємних показників, що дозволяє відбити кон'юнктурні коливання, з одного боку, і враховувати специфіку ринку послуг вищої освіти, з іншого. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Вісник Тернопільської академії народного господарства | en_US |
dc.subject | вищі навчальні заклади, ринок послуг вищої освіти, кон'юнктура, кон'юнктурні дослідження, інформаційна база даних, інформаційні потреби, масштаб збору інформації, джерела інформації, техніка збору інформації, накопичення інформації, класифікація і систематизація накопиченої інформації. | en_US |
dc.title | Інформаційна база кон'юнктурних досліджень ринку послуг вищої освіти | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кратт О.А._23.doc | 83,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.