Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16545
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляєва, Г.Є. | - |
dc.contributor.author | Бєляєва, О.Л. | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-13T22:52:42Z | - |
dc.date.available | 2012-12-13T22:52:42Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/16545 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | en_US |
dc.subject | інноваційна діяльність | en_US |
dc.title | Роль інноваційної діяльності в забезпеченні ефективного функціонування підприємства | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті кафедри фінансів та банківської справи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бєляєва О.Л. Бєляєва Г.Є..doc | 30,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.