Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16163
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасюк, В.П.-
dc.contributor.authorTarasyk, V.-
dc.date.accessioned2012-11-15T13:14:53Z-
dc.date.available2012-11-15T13:14:53Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 38 — Донецьк: ДонНТУ, 2002en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/16163-
dc.descriptionIn paper the principle of construction of model of decision making basing on development of a knowledge base of special structure which is powering up dynamic databases, knowledge and static arrays of auxiliary information processing is considered. The new technique of an estimation of violations of the technological process is offered which consists in the analysis of industrial situations and critical moments of the process of a batching in recept servers by an estimation of interaction of databases, knowledge and dynamic responses process of technological, it is included in the software and differs from units, existing by application, of the Boolean algebra of logic.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectthe Boolean algebraen_US
dc.subjectdynamic databasesen_US
dc.subjecttechnological processen_US
dc.subjectрецептура станцииen_US
dc.subjectпроцесс дозированияen_US
dc.subjectметодика принятия решенийen_US
dc.subjectauxiliary information processing-
dc.titleОЦЕНКА НАРУШЕНИЙ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПРОЦЕССА ДОЗИРОВАНИЯ И МЕТОДИКА ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ ПО ИХ УСТРАНЕНИЮ В АВТОМАТИЗИРОВАННОЙ РЕЦЕПТУРНОЙ СТАНЦИИen_US
dc.title.alternativeEstimation of violations of the technological process of a batching and technique of decision making on their elimination in automized recept of the station.en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 38

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
41-48.pdf5,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.