Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15747
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКратт, Олег Адольфович-
dc.contributor.authorСлоква, Марина Григорівна-
dc.contributor.authorKratt, Oleg-
dc.contributor.authorSlokva, Maryna-
dc.date.accessioned2012-11-01T09:44:51Z-
dc.date.available2012-11-01T09:44:51Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationКратт О.А. Квантифікація як метод сегментації ринку послуг вищої освіти / О.А. Кратт, М.Г. Слоква // Схід. – 2001. – №5(42). – С.15-20.en_US
dc.identifier.issnУДК 338.46-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15747-
dc.descriptionFor successful activity on the market in general and higher education services market, in particular, the actors need information. Which can be obtained by conducting market research, segmentation. This market is characterized by specific features that need to be taken into account in the implementation of segmentation. This is possible thanks to the use of the method of quantificationen_US
dc.description.abstractДля успішної діяльності на ринку, взагалі, та ринку послуг вищої освіти, зокрема, суб’єктам необхідна інформація. Яку може бути отримано шляхом проведення маркетингових досліджень, власне сегментації. Даному ринку притаманні специфічні риси, які необхідно брати за основу при здійсненні сегментації. Це можливо завдяки використанню методу квантифікації.en_US
dc.publisherСхідen_US
dc.subjectринок послуг вищої освіти, специфічні риси, сегментація, квантифікаціяen_US
dc.subjectmarket services higher education, specific traits, segmentation, quantificationen_US
dc.titleКвантифікація як метод сегментації ринку послуг вищої освітиen_US
dc.title.alternativeQuantification as a method of segmentation of the market for higher educationen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кратт, Слоква2.pdf133,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.