Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15005
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтародубцев, А.В.-
dc.contributor.authorВинниченко, Н.Г.-
dc.contributor.authorStarodubtsev, А.V.-
dc.contributor.authorVinnichenko, N.G.-
dc.date.accessioned2012-09-25T10:36:14Z-
dc.date.available2012-09-25T10:36:14Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15005-
dc.descriptionAt the analysis of the information from gauges, in a mode of real time it is necessary at a minimum quantity change to receive the authentic information on weight of a product in controllable capacities, and also about dynamic characteristics of process of loading unloadings of raw material. At the analysis of weight of raw material in controllable capacity on the computer, urgent the task of increase of accuracy of the indications is also at the expense of program processing change. All abovementioned allows to offer algorithm ofprocessing of the indications of the gauge of weight on the computer.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectинформационно-измерительные системыen_US
dc.subjectсистемы контроляen_US
dc.subjectрасход сырьяen_US
dc.subjectпищевая промышленностьen_US
dc.subjectauthentic informationen_US
dc.subjectweight of a producten_US
dc.subjectcontrollable capacitiesen_US
dc.subjectdynamic characteristicsen_US
dc.titleМЕТОДЫ ПОВЫШЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ РАБОТЫ ИНФОРМАЦИОННО - ИЗМЕРИТЕЛЬНЫХ СИСТЕМ КОНТРОЛЯ РАСХОДА МАССЫ СЫРЬЯ В ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 3
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
401-406.pdf3,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.