Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14990
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗори, А.А.-
dc.contributor.authorZori, А.А.-
dc.contributor.authorКим Нарзан-
dc.contributor.authorKim Narzan-
dc.date.accessioned2012-09-25T09:40:09Z-
dc.date.available2012-09-25T09:40:09Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14990-
dc.descriptionThe problem of discrepancy of temperature of a probe to temperature measuring by environment is considered at contact sounding of sea environment with the help of measuring channels of temperature with the first of measurement of transformation such as the tecnical described of certain constant lime. There are many of methods allowing to reduce a dynamic error of measurement of temperature in highgradien a site of a structure. The technique of definition of efficiency of these methods is developed in comparison with known on base of measuring channels of temperature; as measures of reduction of a dynamic error of measurement of temperature. For an estimation of efficiency is used of imitating modelingen_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectimitating modelingen_US
dc.subjecttemperature measuringen_US
dc.subjectdynamic erroren_US
dc.subjectmeasurement of temperatureen_US
dc.subjectэффективностьen_US
dc.subjectизмерение температурыen_US
dc.subjectповышение точностиen_US
dc.titleМЕТОДИКА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ СРЕДСТВ ПОВЫШЕНИЯ ТОЧНОСТИ ИЗМЕРЕНИЯ ТЕМПЕРАТУР В ДИНАМИКЕen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 3
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
293-299.pdf4,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.