Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14717
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лебедев, Е.Н. | - |
dc.contributor.author | Бабанин, А.Я. | - |
dc.contributor.author | Дымченко, Е.Н. | - |
dc.contributor.author | Теряев, А.М. | - |
dc.contributor.author | Хорошилов, В.В. | - |
dc.date.accessioned | 2012-09-04T07:08:57Z | - |
dc.date.available | 2012-09-04T07:08:57Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: металургія. Випуск 73 - Донецьк, ДонНТУ, 2004 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14717 | - |
dc.description | Article contains the results of the investigation of how the speed of downhill steel casting influences the quality of the steel. Optimal diameters of the ladle collector-nozzle, providing preciation of bottom clipping, improvement of billet surface quality and increase in metallic yield, are defined | en_US |
dc.description.abstract | Представлены результаты исследования скорости разливки полуспокойной стали сверху на ее качество. Определены оптимальные диаметры стаканов-коллекторов, обеспечивающие снижение величины донной обрези, повышения качества поверхности заготовок и выхода годного. | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.subject | стакан-коллектор | en_US |
dc.subject | разливка сталь | en_US |
dc.subject | полуспокойная сталь | en_US |
dc.subject | collector-nozzle | en_US |
dc.subject | downhill steel | en_US |
dc.subject | quality of the steel | en_US |
dc.title | Влияние скорости разливки на качество полуспокойной стали | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 73 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
43-46.pdf | 2,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.