Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14569
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСафин, В.А.-
dc.contributor.authorБутузова, Л.Ф.-
dc.contributor.authorСтефанова, М.-
dc.contributor.authorКоренкова, И.Н.-
dc.date.accessioned2012-07-17T18:03:58Z-
dc.date.available2012-07-17T18:03:58Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНаукові праці ДонНТУ. Серія: Хімія і хімічна технологія. - 2012.- Вип.19(199).-С.122-128.en_US
dc.identifier.issn2074-6652-
dc.identifier.otherУДК 662.7:552.57-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14569-
dc.description.abstractВ работе впервые проведен термохимолиз каменных углей. Объектами исследования выступали разновосстановленные пары углей марок Д и Ж с различным составом и технологическими свойствами. Показано, что основные различия в строении разновосстановленных углей и в их технологических свойствах связаны со степенью разложения растительных остатков на стадии диагенеза.en_US
dc.description.sponsorshipFor the first time thermochemolysis of hard coals was carried out in this work. Objects of study were reduced and low-reduced coals of brand D and G with different composition and technological properties. It is shown that the main differences in structure of reduced and low-reduced coals and their technological properties are connected to the degree of vegetable residue destruction at the stage of diagenezis.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДВНЗ "ДонНТУ", Донецкen_US
dc.relation.ispartofseriesХімія і хімічна технологія;-
dc.subjectтермохимолизen_US
dc.subjectгазо-хромато-масс-спектроскопияen_US
dc.subjectсернистые углиen_US
dc.subjectдиагенезen_US
dc.subjecttermohymolysisen_US
dc.subjectgas-chromatography-mass spectroscopyen_US
dc.subjectsulfur coalsen_US
dc.subjectdiagenezysen_US
dc.titleТЕРМОХИМОЛИЗ РАЗНОВОССТАНОВЛЕННЫХ УГЛЕЙ ДОНБАССАen_US
dc.title.alternativeTHERMOCHEMOLYSIS OF DONBASS REDUCED AND LOW-REDUCED COALSen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 19(199)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Safin.pdf347,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.