Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13572
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТатьянченко, А.Г.-
dc.contributor.authorТатьянченко, О.Г.-
dc.contributor.authorTatyanchenko, A.G.-
dc.date.accessioned2012-05-19T19:25:00Z-
dc.date.available2012-05-19T19:25:00Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: машинообладнання. Випуск 5 Донецьк, ДонНТУ, 2008, 173 с.en_US
dc.identifier.otherУДК 621.952-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/13572-
dc.descriptionThe method of prognostication of temperature in the cutting zone by an axis cutting tool machining of hole for the axis symmetry detail of type of cylindrical hob is developed. Analytical functional dependences between a temperature in the cutting zone and geometrical parameters of detail are got.en_US
dc.description.abstractРазработан способ прогнозирования температуры в зоне резания при чистовой обработке отверстия осевым инструментом для осесимметричной детали типа цилиндрической втулки. Получены аналитические функциональные зависимости между температурой в зоне резания и геометрическими параметрами детали.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectаналитическая зависимостьen_US
dc.subjectплоская схемаen_US
dc.subjectраспространение теплаen_US
dc.subjectпрогнозирование температуры деталиen_US
dc.titleАналитический способ определения температуры детали в зоне резания при чистовой обработке отверстийen_US
dc.title.alternativeАналітичний спосіб визначення температури деталі в зоні різання при чистовій обробці отворівen_US
dc.title.alternativeAnalytical method of determination of temperature of detail in тне cutting zone by an axis cutting tool machining of holesen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:2008_Випуск 5(139)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tatyanchenko.pdf449,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.