Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13571
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСмирнова, М.А.-
dc.contributor.authorСмірнова, М.А.-
dc.contributor.authorSmirnova, M.A.-
dc.date.accessioned2012-05-19T19:18:51Z-
dc.date.available2012-05-19T19:18:51Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: машинообладнання. Випуск 5 Донецьк, ДонНТУ, 2008, 173 с.en_US
dc.identifier.otherУДК 621.713.13:621.313-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/13571-
dc.descriptionThe method of determination of instantaneous values of currents (voltages) with any harmonic composition based on decomposition in the row of Fure is improved. Using the indicated method the estimation of harmonic composition and nonsinusoidal coefficient for currents (voltages) at measuring of parameters of cutting process is executed.en_US
dc.description.abstractУсовершенствована методика определения мгновенных значений токов (напряжений) с любым гармоническим составом, основанная на разложении в ряд Фурье. С применением указанной методики выполнена оценка гармонического состава и коэффициента несинусоидальности для токов (напряжений) при измерении параметров процесса резания.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectкоэффициент несинусоидальностиen_US
dc.subjectгармонический состав токаen_US
dc.subjectматематическое описание сигналаen_US
dc.subjectизмерении ЭДС резанияen_US
dc.titleСовершенствование методики оценки гармонического состава параметров процесса резанияen_US
dc.title.alternativeУдосконалення методики оцінки гармонійного складу параметрів процесу різанняen_US
dc.title.alternativePerfection of estimation method of harmonic composition of cutting process parametersen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:2008_Випуск 5(139)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
smirnova.pdf355,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.