Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13568
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Новиков, Ф.В. | - |
dc.contributor.author | Рябенков, И.А. | - |
dc.contributor.author | Новіков, Ф.В. | - |
dc.contributor.author | Рябенков, І.О. | - |
dc.contributor.author | Novikov, F.V. | - |
dc.contributor.author | Rjabenkov, I.A. | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-19T19:00:12Z | - |
dc.date.available | 2012-05-19T19:00:12Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: машинообладнання. Випуск 5 Донецьк, ДонНТУ, 2008, 173 с. | en_US |
dc.identifier.other | УДК 621.923 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/13568 | - |
dc.description | The theoretical approach to determination of optimum temperature of the cutting providing essential increase of productivity at abrasive and blade machining is offered. | en_US |
dc.description.abstract | Предложен теоретический подход к определению оптимальной температуры резания, обеспечивающей существенное повышение производительности при абразивной и лезвийной обработке | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | оценка | en_US |
dc.subject | тепловой процесс | en_US |
dc.subject | глубинное шлифование | en_US |
dc.subject | точение | en_US |
dc.title | Определение путей уменьшения температуры и повышения производительности при механической обработке | en_US |
dc.title.alternative | Визначення шляхів зменшення температури і підвищення продуктивності при механічній обробці | en_US |
dc.title.alternative | Determination of ways of reduction of temperature and increase of productivity at machining | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | 2008_Випуск 5(139) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
novikov_ryabenkov.pdf | 552,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.