Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12944
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Булах, І.В. | - |
dc.contributor.author | Надтока, Т.Б. | - |
dc.contributor.author | Bulakh, I.V. | - |
dc.contributor.author | Nadtoka, T.B. | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-01T14:44:08Z | - |
dc.date.available | 2012-05-01T14:44:08Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 36-2. – Донецьк, ДонНТУ, 2009. – 283 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/12944 | - |
dc.description | There is given a rationale for applying the neuro-fuzzy approach to build a model for estimating the company’s competitiveness, which allows adjusting a model according to different aspects of the company’s activity. | en_US |
dc.description.abstract | Наведено обґрунтування використання нейро–нечіткого підходу при побудові моделі оцінки конкурентоспроможності підприємства, що дозволяє налагоджувати модель на різні аспекти діяльності підприємства. | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.subject | математичні моделі | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність підприємства | en_US |
dc.subject | mathematical model | en_US |
dc.subject | competitiveness of enterprises | en_US |
dc.subject | математические модели | - |
dc.subject | конкурентоспособность предприятия | - |
dc.title | Використання нейро-нечіткого підходу для побудови математичної моделі оцінки конкурентоспроможності підприємства | en_US |
dc.title.alternative | Using Neuro-fuzzy Approach for Constructing a Mathematical Model for Estimating the Company’s Competitiveness | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 36-2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bulach.pdf | 382,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.