Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11095
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дятлов, В. В. | - |
dc.contributor.author | Медведкова, І. І. | - |
dc.contributor.author | Попова, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Тимофєєв, О. А. | - |
dc.contributor.author | Дятлов, В. В. | - |
dc.contributor.author | Медведкова, И. И. | - |
dc.contributor.author | Попова, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Тимофеев, О. А. | - |
dc.contributor.author | Diatlov, V. | - |
dc.contributor.author | Medvedkova, I. | - |
dc.contributor.author | Popova, N. | - |
dc.contributor.author | Timofeev, O. | - |
dc.date.accessioned | 2012-04-09T18:04:32Z | - |
dc.date.available | 2012-04-09T18:04:32Z | - |
dc.date.issued | 2009-02 | - |
dc.identifier.citation | Проблеми екології / Гол. ред. Мінаєв О.А. – Донецьк: ДонНТУ, № 1-2. – 2009. – 151 с. | en_US |
dc.identifier.issn | 2073-8102 | - |
dc.identifier.other | УДК 635.82:664.8.375 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11095 | - |
dc.description | The influence of preliminary treatment and freezing temperature on the quality of ecologically pure vegetable products (cultivated champignons) has been studied. The changes in the chemical composition of stored champignons determining their food value are shown The optimum methods of preliminary treatment and freezing temperature are defined. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено вплив попередньої обробки та температури заморожування на якість екологічно чистих продуктів рослинного походження – культивованих шампіньйонів. Наведено зміну вмісту окремих компонентів хімічного складу шампіньйонів, що визначають їх харчову цінність, при зберіганні. Визначено оптимальний спосіб попередньої обробки та температура заморожування. | en_US |
dc.subject | екологічно чисті продукти харчування | en_US |
dc.subject | харчова цінність | en_US |
dc.subject | заморожування | en_US |
dc.subject | экологически чистые продукты питания | en_US |
dc.subject | питательная ценность | en_US |
dc.subject | замораживание | en_US |
dc.subject | ecologically pure food | en_US |
dc.subject | nutritional value | en_US |
dc.subject | freezing | en_US |
dc.title | ВПЛИВ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА ЯКІСТЬ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ | en_US |
dc.title.alternative | ВОЗДЕЙСТВИЕ ЗАМОРАЖИВАНИЯ НА КАЧЕСТВО ЭКОЛОГИЧЕСКИ ЧИСТЫХ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ | en_US |
dc.title.alternative | THE INFLUENCE OF FREEZING ON THE QUALITY OF ECOLOGICALLY PURE FOOD PRODUCTS | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1_2'2009 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyatlov Medvedkova Popova Timofeev.pdf | 1,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.