Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11095
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДятлов, В. В.-
dc.contributor.authorМедведкова, І. І.-
dc.contributor.authorПопова, Н. О.-
dc.contributor.authorТимофєєв, О. А.-
dc.contributor.authorДятлов, В. В.-
dc.contributor.authorМедведкова, И. И.-
dc.contributor.authorПопова, Н. О.-
dc.contributor.authorТимофеев, О. А.-
dc.contributor.authorDiatlov, V.-
dc.contributor.authorMedvedkova, I.-
dc.contributor.authorPopova, N.-
dc.contributor.authorTimofeev, O.-
dc.date.accessioned2012-04-09T18:04:32Z-
dc.date.available2012-04-09T18:04:32Z-
dc.date.issued2009-02-
dc.identifier.citationПроблеми екології / Гол. ред. Мінаєв О.А. – Донецьк: ДонНТУ, № 1-2. – 2009. – 151 с.en_US
dc.identifier.issn2073-8102-
dc.identifier.otherУДК 635.82:664.8.375-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11095-
dc.descriptionThe influence of preliminary treatment and freezing temperature on the quality of ecologically pure vegetable products (cultivated champignons) has been studied. The changes in the chemical composition of stored champignons determining their food value are shown The optimum methods of preliminary treatment and freezing temperature are defined.en_US
dc.description.abstractДосліджено вплив попередньої обробки та температури заморожування на якість екологічно чистих продуктів рослинного походження – культивованих шампіньйонів. Наведено зміну вмісту окремих компонентів хімічного складу шампіньйонів, що визначають їх харчову цінність, при зберіганні. Визначено оптимальний спосіб попередньої обробки та температура заморожування.en_US
dc.subjectекологічно чисті продукти харчуванняen_US
dc.subjectхарчова цінністьen_US
dc.subjectзаморожуванняen_US
dc.subjectэкологически чистые продукты питанияen_US
dc.subjectпитательная ценностьen_US
dc.subjectзамораживаниеen_US
dc.subjectecologically pure fooden_US
dc.subjectnutritional valueen_US
dc.subjectfreezingen_US
dc.titleВПЛИВ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА ЯКІСТЬ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯen_US
dc.title.alternativeВОЗДЕЙСТВИЕ ЗАМОРАЖИВАНИЯ НА КАЧЕСТВО ЭКОЛОГИЧЕСКИ ЧИСТЫХ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯen_US
dc.title.alternativeTHE INFLUENCE OF FREEZING ON THE QUALITY OF ECOLOGICALLY PURE FOOD PRODUCTSen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 1_2'2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyatlov Medvedkova Popova Timofeev.pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.