Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9378
Назва: | Влияние основности ковшевого шлака на изменение содержания серы в чугуне в ковшах |
Інші назви: | The Influence of Ladle Slag Basicity on Changing of Sulphur Content in Hot Metal in the Ladles |
Автори: | Зборщик, А.М. Анищенко, Н.Ф. Стец, В.П. Галинков, Д.А. Витязь, А.П. Васькевич, М.Я. Автюхович, И.В. |
Ключові слова: | чугуновозный ковш,основность шлака,резульфурация и десульфурация чугуна iron ladle,slag basicity,resulphurization and desulphurization of hot metal |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Донецький національний технічний університет |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серiя: металургія. Випуск: 12(177) - Донецьк: ДонНТУ. - 2009 |
Короткий огляд (реферат): | Показано,что для предотвращения ресульфурации чугуна в ковшах основность ковшевого шлака должна составлять не менее 1,0.Повышение основности шлака до 1,1-1,2 и более создает условия для десульфурации чугуна при наполнении и транспортировании ковшей и снижения интенсивности ресульфурации металла после глубокой десульфурации чугуна магнием |
Опис: | To prevent hot metal resulphurization in the ladles the basicity of ladle slag is to be not less than 1,0.The rise of slag basicity up to 1,1-1,2 and more creates conditions for hot metal desulphurizatijn during filling and transportation of the ladles and reducing of metal resulphurization intensity after deep hot metal desulphurization with magnesium |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/9378 |
Розташовується у зібраннях: | 2010_Випуск 12(177) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
136-143.pdf | 5,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
136-143.pdf | 5,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
136-143.pdf | 5,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.