Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6802
Название: Удосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінок
Авторы: Тарасюк, В.П.
Косатенко, Д.А.
Tarasuk, V.P.
Ключевые слова: Автоматизація
технологічний процес
пралінова маса
експертні оцінки
Дата публикации: 25-сен-2006
Издательство: Вінниця, УНІВЕРСУМ-Вінниця
Библиографическое описание: Тези доповідей тринадцятої міжнародної науково-технічної конференції “XIII Міжнародна конференція з автоматичного управління (Автоматика-2006)”
Краткий осмотр (реферат): автоматизація технологічного процесу приготування пралінових мас грунтується на принципі об'єднання всіх функцій обробки інформації і управління в єдиній системі, що охоплює всі етапи від аналізу попиту на продукцію до управління окремими операціями технологічного процесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6802
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій і семінарів кафедри ЕТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tez1.pdf52,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.