Please use this identifier to cite or link to this item: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6802
Title: Удосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінок
Authors: Тарасюк, В.П.
Косатенко, Д.А.
Tarasuk, V.P.
Keywords: Автоматизація
технологічний процес
пралінова маса
експертні оцінки
Issue Date: 25-Sep-2006
Publisher: Вінниця, УНІВЕРСУМ-Вінниця
Citation: Тези доповідей тринадцятої міжнародної науково-технічної конференції “XIII Міжнародна конференція з автоматичного управління (Автоматика-2006)”
Abstract: автоматизація технологічного процесу приготування пралінових мас грунтується на принципі об'єднання всіх функцій обробки інформації і управління в єдиній системі, що охоплює всі етапи від аналізу попиту на продукцію до управління окремими операціями технологічного процесу.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6802
Appears in Collections:Матеріали конференцій і семінарів кафедри ЕТ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tez1.pdf52,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.