Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6277
Назва: МЕТОДИКА ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ ПО ВЫБОРУ ВИДА УПРАВЛЯЮЩЕГО ВОЗДЕЙСТВИЯ НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОК ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПРОЦЕССА ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПРАЛИНОВЫХ МАСС
Автори: Тарасюк, В.П.
Ключові слова: Управляющее воздействие
Экспертные оценки
Пралиновые массы
Пищевая промышленность
Нелинейность
Многоканальная информация
Объект управления
Пространство состояний
structural elements
mathematical models
technological process
Дата публікації: 2006
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 106 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2006. — 220 с.
Серія/номер: Обчислювальна техніка та автоматизація;1.9
Короткий огляд (реферат): An algorithm which allowed to provide synchronous of work of structural elements of technological process of pastry production on the basis of knowledges and experience of experts is developed. Analysed descriptions of basic index of quality of the prepared products, the having a special purpose function of technological process control is formed. The algorithm of finding of mathematical models characterizing the technological process state by treatment of results of experiment taking into account technological limitations and estimation of adequacy of the got models is developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6277
Розташовується у зібраннях:Випуск 106
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tarasuk.pdf401,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.