Please use this identifier to cite or link to this item: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6277
Title: МЕТОДИКА ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ ПО ВЫБОРУ ВИДА УПРАВЛЯЮЩЕГО ВОЗДЕЙСТВИЯ НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОК ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПРОЦЕССА ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПРАЛИНОВЫХ МАСС
Authors: Тарасюк, В.П.
Keywords: Управляющее воздействие
Экспертные оценки
Пралиновые массы
Пищевая промышленность
Нелинейность
Многоканальная информация
Объект управления
Пространство состояний
structural elements
mathematical models
technological process
Issue Date: 2006
Publisher: ДонНТУ
Citation: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 106 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2006. — 220 с.
Series/Report no.: Обчислювальна техніка та автоматизація;1.9
Abstract: An algorithm which allowed to provide synchronous of work of structural elements of technological process of pastry production on the basis of knowledges and experience of experts is developed. Analysed descriptions of basic index of quality of the prepared products, the having a special purpose function of technological process control is formed. The algorithm of finding of mathematical models characterizing the technological process state by treatment of results of experiment taking into account technological limitations and estimation of adequacy of the got models is developed.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6277
Appears in Collections:Випуск 106
Статті кафедри ЕТ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tarasuk.pdf401,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.