Please use this identifier to cite or link to this item: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5866
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРаспопов, Р.С.-
dc.date.accessioned2012-02-28T09:54:21Z-
dc.date.available2012-02-28T09:54:21Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 100-2 - Донецьк, ДонНТУ, 2005. - С. 28-34en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/5866-
dc.descriptionThe article examines the features of technical reequipment of the enterprises of the confectionery industry with the purpose of development of new production capacities. Justified property technological flexibility of new production capacities. Proposed conditions for the efficiency of the enterprise activity on the basis of the system of technical-economic indicators for conditions of the implementation of the technical upgrade of production.-
dc.description.abstractИсследованы особенности технического перевооружения предприятий кондитерской отрасли с целью освоения новых производственных мощностей. Обосновано свойство технологической гибкости новых производственных мощностей. Предложены условия эффективности деятельности предприятия на основе системы технико-экономических показателей для условий осуществления технического обновления производства.en_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.relation.ispartofseriesЕкономічна;4-
dc.subjectэкономическая эффективностьen_US
dc.subjectкондитерская отрасльen_US
dc.subjectпроизводственные мощностиen_US
dc.subjectcost-effectiveness-
dc.subjectconfectionery industry-
dc.subjectproduction facilities-
dc.titleУсловия экономической эффективности освоения новых производственных мощностейen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Випуск 100-2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
100-2_04.pdf204,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.