Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/30482
Назва: Дослідження впливу активних хімічних добавок на груповий склад кам’яновугільного пеку
Інші назви: Investigation of the influence of active chemical additives on the group composition of coal tar pitch
Автори: Пінчевський, Володимир Володимирович
Ключові слова: КАМ’ЯНОВУГІЛЬНИЙ ПЕК
МОДИФІКАЦІЯ
ГРУПОВИЙ СКЛАД
ПОЛІВІНИЛХЛОРИД
Дата публікації: тра-2019
Видавництво: Покровськ: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Пінчевський, В.В. Дослідження впливу активних хімічних добавок на груповий склад кам’яновугільного пеку: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» / В.В. Пінчевський. – Покровськ:. ДВНЗ ДонНТУ, 2019.- 69 с.
Серія/номер: Хімічні технології та інженерія;
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто характеристику кам’яновугільного пеку, полівінілхлориду та поліметилметакрилату, їх властивості і груповий склад; та вплив процесу дистиляції кам’яновугільної смоли і її властивостей на властивості пеку; Розроблено методику компаундування пеку с добавками та визначенні методи аналізу групового складу пеку Наведено лабораторні дослідження, в яких було визначено, вплив активних хімічних добавок на груповий склад кам’яновугільного пеку. Зокрема залежність вмісту α1, α2 , β + γ- фракцій від часу модифікація кам’яновугільного пеку с ПВХ та ПММА. Побудовані кінетичні криві процесу модифікації кам’яновугільного пеку ПВХ та ПММА. Визначені залежності впливу часу модифікації, кількості ПВХ та ПММА на груповий склад ПКМ. Визначені умови максимального зростання α1 – фракції і α2 – фракції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/30482
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пінчевський.pdf
  Restricted Access
1,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.