Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/30482
Название: Дослідження впливу активних хімічних добавок на груповий склад кам’яновугільного пеку
Другие названия: Investigation of the influence of active chemical additives on the group composition of coal tar pitch
Авторы: Пінчевський, Володимир Володимирович
Ключевые слова: КАМ’ЯНОВУГІЛЬНИЙ ПЕК
МОДИФІКАЦІЯ
ГРУПОВИЙ СКЛАД
ПОЛІВІНИЛХЛОРИД
Дата публикации: мая-2019
Издательство: Покровськ: ДонНТУ
Библиографическое описание: Пінчевський, В.В. Дослідження впливу активних хімічних добавок на груповий склад кам’яновугільного пеку: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» / В.В. Пінчевський. – Покровськ:. ДВНЗ ДонНТУ, 2019.- 69 с.
Серия/номер: Хімічні технології та інженерія;
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто характеристику кам’яновугільного пеку, полівінілхлориду та поліметилметакрилату, їх властивості і груповий склад; та вплив процесу дистиляції кам’яновугільної смоли і її властивостей на властивості пеку; Розроблено методику компаундування пеку с добавками та визначенні методи аналізу групового складу пеку Наведено лабораторні дослідження, в яких було визначено, вплив активних хімічних добавок на груповий склад кам’яновугільного пеку. Зокрема залежність вмісту α1, α2 , β + γ- фракцій від часу модифікація кам’яновугільного пеку с ПВХ та ПММА. Побудовані кінетичні криві процесу модифікації кам’яновугільного пеку ПВХ та ПММА. Визначені залежності впливу часу модифікації, кількості ПВХ та ПММА на груповий склад ПКМ. Визначені умови максимального зростання α1 – фракції і α2 – фракції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/30482
Располагается в коллекциях:ОС "Магістр"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Пінчевський.pdf
  Restricted Access
1,82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.