Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30473
Назва: | Вплив кількості вмісту органічної фази на в’язкість парафінових емульсій |
Автори: | Шаповалова, Аліна Віталіївна Крутько, Ірина Григорівна Каулін, В'ячеслав Юрійович |
Дата публікації: | бер-2018 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30473 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шаповалова_Тези036.pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.