Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30473
Назва: Вплив кількості вмісту органічної фази на в’язкість парафінових емульсій
Автори: Шаповалова, Аліна Віталіївна
Крутько, Ірина Григорівна
Каулін, В'ячеслав Юрійович
Дата публікації: бер-2018
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30473
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шаповалова_Тези036.pdf1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.