Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30415
Назва: Формування системи оцінки і стимулювання персоналу підприємства
Інші назви: Formation of the system of assessment and stimulation of the personnel of the enterprise
Автори: Терефюк, Анастасія Ігорівна
Ключові слова: оцінка персоналу, матеріальне і моральне стимулювання, грейдингова система оплати праці, атестація і коучинг персоналу
assessment of personnel, material and moral stimulation, grading system of remuneration, attestation and coaching of personnel
Дата публікації: тра-2019
Видавництво: Покровськ, ДонНТУ
Бібліографічний опис: Терефюк А. І. Формування системи оцінки і стимулювання персоналу підприємства / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»). – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2019.
Серія/номер: Управління персоналом і економіка праці;
Короткий огляд (реферат): В роботі проведено аналіз теоретичних підходів щодо визначення сутності поняття «оцінка персоналу» на підприємстві, визначено складові системи стимулювання персоналу підприємства, визначено вазємозв‟язок процесів оцінки і стимулювання персоналу підприємства. На підставі аналізу складових системи оцінки і стимулювання персоналу досліджуваного підприємства та оцінки ефективності використання його персоналу запропоновано заходи щодо формування системи оцінки і стимулювання персоналу на підприємстві. Практична реалізація запропонованих заходів містить в собі пропозиції щодо впровадження системи оплати праці на підприємстві на основі грейдування, щорічної атестації і коучингу персоналу та заходи з удосконалення нематеріальної складової стимулювання персоналу підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30415
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2_Диплом Терефюк с додатками.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.